Matbloggstoppen

Egna fiskpinnar

 
Ja vet de känns jätte avancerat och "de här måste ta sååå lång tid" . Men nej de är fel, de är enkelt går fort och är så gott och uppskattat.
 
Detta behövs:
Torskfile/Sejfile
Ägg
Mjöl
Ströbröd
Salt o peppar 
 
Gör såhär. Dela filéerna i så stora fiskpinnar du vill ha. Lägg sedan upp tre fat med en med ett krossat ägg , en med mjöl och en med ströbröd.
 
Ta sedan fiskbitarna och lägg först i mjölet sen i ägget och sist i ströbrödet. Tryck inte in fiskeN i någon av ingredienserna utan rör ner bitarna bara så att den täcker.
 
Ta sedan en stekpanna på mellan värme och lägg i rikligt med smör. Stek fisken när smöret slutat "sprätta". Stek på varje sida ca 3-5 min.
 
serveras med god potatis och smält smör 👍
Matbloggstoppen
1 en chic mammas bekännelser:

skriven

bara roligt att tipsa :) du har en jättefin och inspirerande blogg <3

Kommentera här: